Kisah Pahit Manis Semasa Belajar Sampai Aku Jadi Macam Ni!.

Setiap orang mesti ada pengalaman samaada pahit, dan manis semasa belajar tak kisah lah Diploma, Degree, dan sebagainya. Kadang-kadang bila kita dah merantau semasa belajar ni mesti ada sesetengah dari kita ni jadi “culture shock”. boleh nampak perubahan yang ketara dalam diri. Sangat jauh berbeza. Allahu!

Ok! let’s back to the main story kita adalah “kisah pahit manis semasa belajar sampai aku jadi teruk macam ni”. Apa yang menyebabkan aku teruk sangat dan sukar untuk aku bendung?

Pada Julai 2017 lalu aku telah melanjutkan pengajian di institusi swasta Ipoh, Perak. Hari demi hari aku jalani macam biasa tiada apa yang pelik sampailah satu hari itu aku terasa nak download satu apps ni dan ada sorang ni dia start the conversation with me dari situlah aku berubah menjadi Please login OR register to continue your reading.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Post

Malaysia Mencatatkan Hampir 20,000 Kes Sehari

Next Post

Astro Tawarkan Channel 100 Pelbagai Dokumentari Menarik #KitaTeguhBersama

Related Posts
Total
0
Share